25/02/2019

De helft van de bouwers bereidt zich onvoldoende voor

De helft van de bouwers bereidt zich onvoldoende voor

Hoe bereid je je voor op een bouw? In de eerste plaats moet je aan een derde partij heel duidelijk kunnen omschrijven wat je als bouwheer wilt en wenst. Zeker op het vlak van de stijl, het uitzicht en de energiezuinigheid van je woning. Daar moet je je toch al wat over hebben gedocumenteerd en geïnformeerd. Je kan bijvoorbeeld qua energiezuinigheid gaan van E-peil 0 tot 30, maar daar zit toch wel wat verschil tussen. Alles begint met een goede communicatie en het krijgen van goed basisadvies. Het is heel belangrijk samen te werken met een persoon of bedrijf waar je je goed bij voelt, waar je een vertrouwensband mee hebt. Vaak is het beter af te gaan op je buikgevoel, en niet louter op de prijs. Want wie zich enkel laat leiden door de prijs, is in veel gevallen niet goed bezig.

Hoe bereid je je voor op een bouw?

Ga op zoek naar een partner die betrouwbaar is, een partner als Bouwonderneming Verrijckt. Maar hoe weet je nu dat Bouwonderneming Verrijckt degelijk werk aflevert? Kom even langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en je bent direct een pak wijzer. In een eerste kennismakingsgesprek krijgen we je voornaamste bouwvoorwaarden en wensen al vlug te horen. Want die borrelen meteen naar de oppervlakte. Wij spelen daar op in en gebruiken ze als basis om verder te gaan. Let wel: een kennismakingsgesprek bij ons is géén verkoopsgesprek. Want we zijn geen verkopers. Wat we dan wel zijn? We zijn bouwcoaches die jou als klant adviseren en begeleiden in je bouwproces. We adviseren en informeren je op een dusdanige manier dat je eerlijk, objectief en in alle vertrouwen de juiste beslissingen neemt op het gebied van de woning die je wilt bouwen. Wij informeren je zo goed mogelijk opdat jij zo efficiënt mogelijk bouwt.

We coachen je klanten op weg naar de voor jou juiste woning

Hoe bereid je je voor op een bouw? Ga online op zoek naar realisaties en referenties. Online tref je inderdaad allerhande positieve commentaar aan van onze klanten. Werken we samen met mensen die zich niet goed genoeg hebben voorbereid op de bouw, dan doen wij de voorbereiding in hun plaats. Wij nemen die voorbereiding dan gewoon over. Wij coachen jou als kandidaat-bouwer naar een woning die je mooi, voldoende groot, comfortabel en energiezuinig vindt. We begeleiden en adviseren je in het proces, vanaf het begin tot bij de overhandiging van de sleutel, en zelfs erna. Stap na stap coachen we je naar jouw uiteindelijke woonst, waarbij een architect elke aparte stap controleert. Kortom, we zorgen ervoor dat bouwheren die niet voldoende voorbereid zijn niet in verschillende sloten tegelijk lopen.

Kunnen we jou ook coachen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen graag.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Bouwonderneming Verrijckt © 2019 - Privacybeleid
Website by The Online Nut Company — Top