Wij realiseren je droomwoning
in 7 stappen

Wie met Bouwonderneming Verrijckt in zee gaat, zegt “ja” tegen een plezierig en ontspannen bouwtraject. De meeste mensen bouwen maar 1 of 2 keer in hun leven. Het is de persoonlijke drijfveer van Ivo Verrijckt om van jouw bouwproject een pareltje te maken waarbij genieten centraal staat. Gedurende het hele bouwproces staat jouw persoonlijke bouwcoach altijd ter beschikking. Eén aanspreekpunt – helder en duidelijk.

Stap 1: Het eerste verkennend adviesgesprek

Tijdens het eerste verkennend gesprek komt Ivo Verrijckt persoonlijk bij je langs.

De volgende punten worden besproken:

Stap 2: Architect kiezen

We bespreken je woonbehoefte nog meer in detail en kiezen de architect die jouw droomwoning zal uittekenen (tenzij je er zelf al eentje hebt). Bij een nieuwbouw starten we met een blanco blad. We ontwerpen je woning volledig op maat, ongeacht de bouwstijl. Bij een renovatieproject moderniseren we je woning, met respect voor de eigenheid van de architectuur.

Stap 3: Van eerste ontwerp naar definitief plan

De architect heeft zijn eerste ontwerp klaar. We bespreken dit samen. Op basis van je feedback schaaft de architect, indien nodig, zijn ontwerp bij. Dat doen we net zolang tot je droomhuis op papier staat. In deze fase kan je eventueel ook een beroep doen op een interieuradviseur. Wij brengen je graag in contact met de juiste partij.

Stap 4: Opstellen van het lastenboek

Zodra het ontwerp finaal is goedgekeurd, krijg je een transparante en heldere beschrijving van de voorziene werken en materialen. Een extern studiebureau berekent alle parameters, waarna we de totale kostprijs bepalen. Dit is meteen de definitieve prijs van de woning. Eventuele bijkomende kosten zijn volledig voor onze rekening.

Stap 5: Aanvraag omgevingsvergunning

Zodra we je akkoord hebben voor het lastenboek starten we het administratief dossier op en maken we de nodige technische tekeningen zodat de bouwaanvraag kan worden ingediend.

Stap 6: Finaal ontwerp en interieurdesign

De omgevingsvergunning laat meestal enkele maanden op zich wachten. Dat geeft ons de mogelijkheid om alle aspecten van het ontwerp nog eens grondig te overlopen. Onze tekenaars en ingenieurs gaan op dit moment ook aan de slag.

Stap 7: Het contract en de werkzaamheden

Ongeveer twee maanden nadat we de vergunning ontvangen hebben, starten de werken. Door de jarenlange ervaring van Ivo Verrijckt in de bouwwereld, beschikt hij over een gigantisch netwerk binnen de sector. Ivo staat erop dat de werken uitlsuitend door de beste vakmannen worden uitgevoerd. Om die reden kiest hij heel bewust voor kleine zelfstandige onderaannemers.

Alle afspraken worden netjes genoteerd in het samenwerkingsakkoord. Ivo en zijn team willen dat je als bouwheer geniet van je bouwproces.

Heb je vragen of opmerkingen? Ivo staat voor je klaar.

Bouwplannen?
Maak je afspraak voor een
eerste vrijblijvend adviesgesprek

Bouwonderneming Verrijckt © 2019 - Privacybeleid
Website by The Online Nut Company — Top