40 jaar ervaring, 40 jaar
kwaliteit en betrouwbaarheid

Bouwonderneming Verrijckt is intussen al de derde generatie woningbouwers in de familie. Vandaag staat Ivo Verrijckt aan het hoofd. Hij nam de zaak over van zijn vader Frans, die het levenswerk van diens vader Karel, gestart in 1950, voortzette. Vandaag kijkt Bouwonderneming Verrijckt dus terug op meer dan 40 jaar ervaring.

Kwalitatief hoogstaande woningen gekoppeld aan een ongeziene totaalservice

Bouwonderneming Verrijckt is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in de bouw en totaalrenovatie van  woningen en appartementen voor particulieren. Kwaliteit, comfort en energiezuinigheid zijn de belangrijkste eigenschappen van onze projecten.

Standaardplannen en conceptwoningen gebruiken we niet. Elke woning voldoet 100 procent aan de wensen en woonbehoeften en budgetten van de klant. Wij bieden een totaalservice aan en werken elke woning desgewenst instapklaar af. Ook ruwbouw en/of-winddicht is mogelijk.

Welke stijl je ook kiest, wij zorgen voor een mooie en energiezuinige woning die aan alle moderne comforteisen voldoet. Ook de inrichting en de materiaalkeuze worden volledig op jouw wensen afgestemd.

Lees hier meer over onze aanpak

Bouwonderneming Verrijckt © 2019 - Privacybeleid
Website by The Online Nut Company — Top