Terug naar realisaties

Deze woning is een open bebouwing te Schilde.

De woning werd opgetrokken volgens het Ben-principe (Bijna Energie Neutraal).

De Bouwheer hechte een zeer groot belang aan een energiezuinige en comfortabele woning.

De bruto oppervlakte van de woning bedraagt 266 m² met een zolder van 78 m² en is ingedeeld als volgt.

Gelijkvloers: inkom met vestiaire kast en gastentoilet, inkomhal met trap, berging, wasplaats, woonkamer, open keuken met eethoek en zicht op de tuin.

Eerste verdieping: nachthal, bureel, berging, vier tweepersoonsslaapkamers,2 badkamers ingericht met douche, ligbad en dubbele lavabo.

Tweede verdieping is ingericht als zolder.

Gebruikte materialen.

Een recuperatie machinesteen als gevelsteen.

Als dakbedekking een recuperatie boomse pan.

Spouwmuur isolatie dikte 16 cm.

Dakisolatie hellend dak dikte 22 cm.

Houten buitenschrijnwerk uitgevoerd met dubbel glas U-waarde 1.0W/m.

Dorpels in ramen en deuren uitgevoerd in blauwe hardsteen van 5 cm. dik met barabouten.

Halfronde goot en ronde afvoeren in koper.

De verwarming is uitgevoerd met een warmtepomp en vloerverwarming.

Voor de ventilatie is gebruik gemaakt van een vraag gestuurd D-systeem met warmterecuperatie.

Bouwonderneming Verrijckt © 2018 - Privacybeleid
Website by The Online Nut Company — Top