Terug naar realisaties

Deze woning is een open bebouwing te Schoten.
De woning werd opgetrokken volgens het Ben-principe (Bijna Energie Neutraal).
De Bouwheer hechte een zeer groot belang aan een energiezuinige en comfortabele woning.
De bruto oppervlakte van de woning bedraagt 250 m² en is ingedeeld als volgt.
Gelijkvloers: inkom met gastentoilet en trap, bureel, woonkamer, leef keuken met zicht op de tuin, wasplaats en garage.
Eerste verdieping: nachthal, drie tweepersoonsslaapkamers, badkamers ingericht met douche, ligbad en dubbele lavabo, dressing.
Gebruikte materialen.
Een recuperatie machinesteen als gevelsteen.
Als dakbedekking een Vlaamse pan blauw gesmoord.
Spouwmuur isolatie dikte 16 cm.
Dakisolatie hellend dak dikte 22 cm.
Houten buitenschrijnwerk uitgevoerd met dubbel glas U-waarde 1.0W/m.
Dorpels in ramen en deuren uitgevoerd in blauwe hardsteen van 5 cm. dik met barabouten.
Halfronde goot en ronde afvoeren in zink.
Voordeur kader in blauwe hardsteen.
De verwarming is uitgevoerd met een warmtepomp en vloerverwarming.
Voor de ventilatie is gebruik gemaakt van een vraag gestuurd D-systeem met warmterecuperatie.

Bouwonderneming Verrijckt © 2018 - Privacybeleid
Website by The Online Nut Company — Top